Falcon
Falcon

Service management

Snel, veilig en kwalitatief beheer van jouw IT-infrastructuur.

Falcon beheert de IT-infrastructuur met snelle en goed beveiligde oplossingen zodat jouw onderneming zich kan focussen op haar kerntaken. Ons team van experts optimaliseert je IT-omgeving, staat altijd klaar bij eventuele problemen en blijft non-stop op de hoogte van de nieuwigheden in de IT-wereld. 

Als one-stop-shop ICT-partner voldoen we aan de behoeften van onze klanten door een geïntegreerd digitaal platform te leveren dat geconnecteerd is met de buitenwereld én voldoet aan de hoogste kwaliteits- en capaciteitsnormen.

De voordelen voor jouw onderneming?

 • Minder licentie-, ondersteuning- en onderhoudskosten
 • Verhoogde beveiliging
 • Reductie van IT-risico’s en -problemen
 • Eenvoudige budgettering
 • Verhoging van de productiviteit
Falcon Service management

Onze oplossingen voor een snelle, beveiligde en toekomstgerichte infrastructuur:

Incident management

Falcon biedt IT-ondersteuning op maat van jouw onderneming en streeft naar een zo minimaal mogelijke impact op je core business bij een eventueel incident. Dankzij 24/7 monitoring zorgen we ervoor dat je computers, servers en andere IT-systemen ononderbroken blijven werken zodat je activiteiten geen hinder ondervinden. 

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar, telefonisch, per e-mail of via onze support-portal waar je op ieder moment de status van je tickets kan raadplegen. Op regelmatige tijdstippen zitten we met je samen om onze dienstverlening te evalueren én je te adviseren.  

Kan een probleem niet vanop afstand opgelost worden? Dan bieden we ondersteuning op locatie.


Netwerk & security

Een pasklaar ontwerp voor een datanetwerk bestaat niet. Elk bedrijf heeft immers zijn eigen noden en behoeften, obstakels en uitdagingen. Met een ruim gamma aan kwalitatieve producten en een team van experts creëert en beheert Falcon een performant en veilig datanetwerk dat voldoet aan de behoeften van jouw onderneming en dat bovendien klaar is voor toekomstige uitdagingen. 

Behalve de implementatie en optimalisatie van je netwerk, zorgt Falcon ook voor de beveiliging van je netwerk, gegevens en gebruikers met een betrouwbare bescherming tegen cyberaanvallen.

Falcon ondersteunt je met:

 • Netwerkbeheer en connectiviteit 
 • Beveiligen van je computernetwerk 
 • Uitwerking van een business continuity plan
 • Security studie
  Om je security behoeften te kunnen bepalen, nemen we eerst je netwerk onder de loep. We gaan na of er moet ingezet worden op netwerk perimeter bescherming, server bescherming, desktopbescherming en/of mobile user beveiliging. Vervolgens stellen we een duidelijk plan op van je security behoeften en zorgen we voor de implementatie ervan. 
 • Back-up services
  Op Falcon kan je rekenen voor de back-up van alle belangrijke data, zowel lokaal als in de cloud. Is er een probleem met je back-up gegevens? Dan kan je een beroep doen op onze back-up disaster recovery service. Wij gaan meteen op zoek naar de verloren data.

Monitoring

Het monitoren van je IT-systemen is van cruciaal belang om problemen te voorkomen die je heel wat tijd en geld kunnen kosten. Het stelt je bedrijf in staat om IT-gerelateerde problemen op te sporen en op te lossen nog voor de gevolgen zichtbaar worden. 

Zo creëert Falcon een vlotte en efficiënte omgeving voor je medewerkers én vermijden we economische schade door downtime.


VoIP

Zakelijke Voice over IP telefonie zorgt voor een optimale bereikbaarheid voor je klanten. Je belt eenvoudig vanop elk device (telefoon, PC en tablet) en kan locatie onafhankelijk werken.

VoIP telefonie heeft dan ook niets dan voordelen:

 • Bellen, berichten sturen en vergaderen wanneer je maar wilt
 • Dezelfde extensie op Android- en iOS-apps
 • Overal toegankelijke webclient
 • Geïntegreerde callcenter oplossing
 • 80% kostendaling ten opzichte van een traditionele telefooncentrale

Een VoIP telefooncentrale werkt precies zoals alles in de cloud: deze functioneert volledig online zodat je geen fysieke telefooncentrale meer nodig hebt. Bellen doe je over het internet en ook het volledige beheer van je telefooncentrale loopt via de cloud. Dat scheelt een pak in onderhoud en kostprijs.

 

Ben jij op zoek naar een partner die performante oplossingen biedt voor jouw IT-infrastructuur?

Bij Falcon geloven we in een aanpak op maat van jouw bedrijf zodat jij je op je kerntaken kan focussen. Onze experts zijn één en al oor om de mogelijkheden te bespreken. 

Contacteer ons

Falcon partners

Referenties