Falcon
Falcon

Over Falcon

30 jaar ervaring en 32 IT-experts onder 1 dak

Falcon automation werd 30 jaar geleden in het leven geroepen door Jan en Walter Panis. Als dochteronderneming van Ebema vervulde het IT- en softwarebedrijf jarenlang de rol van IT-dienstverlener voor de organisatie en van trouwe IT-partner voor vele andere Limburgse KMO's.

Met een participatie van Tectum Group en met Bart Dessent als nieuwe CEO aan het roer zet de Limburgse speler vandaag een nieuwe stap om de verdere groei te bestendigen en complexe IT-uitdagingen het hoofd te bieden. 

Inge Vranken (COO) en Maikel Broekx (ICT service manager) vervoegen het managementteam en samen met een team van netwerkspecialisten, business engineers en softwareontwikkelaars haalt Falcon het onderste uit de kan om de doelstellingen van haar klanten te realiseren.

Onze klanten en medewerkers: daar doen we het voor!

Het kloppende hart van Falcon is ons team van IT-experts dat voor haar klanten door het vuur gaat. Samenwerken op een transparante manier is ons motto, hetgeen vervat zit in onze kernwaarden:

  • We creëren toegevoegde waarde voor onze klanten. 
  • We houden van uitdagingen en gaan resoluut voor groei, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.
  • We houden van klare taal, laten niets aan het toeval over en geloven in snelle actie.
  • We nemen graag initiatief en werken als team samen met onze klanten.
Falcon - Maikel Broekx - Bart Dessent - Inge Vrancken

Vakkennis en expertise in de sector van transport, logistiek en industrie.

Falcon staat voor een combinatie van vakmanschap, advies en operationele verantwoordelijkheid, op maat van jouw onderneming. Hiervoor kunnen we rekenen op een team van doorgewinterde netwerkspecialisten, business engineers en softwareontwikkelaars met affiniteit in productie, handel, bouw en de logistieke sector. Ons doel? De volledige ICT en bedrijfsprocessen van de KMO installeren, automatiseren, optimaliseren en onderhouden.

Tweeëndertig profielen onder 1 dak die het bedrijfsleven door en door en kennen en voor wie de business processen van haar klanten geen geheimen kennen, dat kan tellen… En daar maakt Falcon het verschil.

 

Maak kennis met het managementteam

Referenties