Falcon Service management
Falcon Service management

Falcon en cybersecurity:

een perfect huwelijk

25.05.2023

Sinds de oprichting van Falcon in 1991 zit cybersecurity verweven in ons DNA en beschouwen we security als het hart van een gezonde IT-omgeving. De kwetsbaarheid van de IT-omgeving en de rol van cybersecurity is door de jaren heen alleen maar toegenomen en de gevolgen van een cyberaanval zijn legio, gaande van reputatieschade tot operationele en/of financiële schade. Falcon verhelpt dit met een efficiënte aanpak op maat van jouw onderneming.

Gerichte beveiliging van alle lagen van je IT-omgeving

Falcon beschikt over een ervaren team van security experts voor wie het cybersecurity landschap geen geheimen kent en dat constant de vinger aan de pols heeft van de nieuwste ontwikkelingen in het IT-landschap. Dit vertaalt zich in een betrouwbare en gerichte beveiliging van alle lagen van de IT-omgeving.

Voorkomen is beter dan genezen en dat doen we met een vulnerability assessment door de hiaten in de infrastructuur en/of applicaties aan het licht te brengen.

Verder staan we onze klanten bij met onafhankelijk advies in software-, hardware- en monitoring oplossingen, staat ons team altijd paraat na een cyberaanval en biedt het hulp bij het opmaken van disaster recovery plannen en procedures. Tot slot delen we onze kennis graag met gerichte security trainingen
 

Meer over cybersecurity

Falcon security lagen

Wil jij weten hoe Falcon de security omgeving van jouw bedrijf beschermt en optimaliseert? 

Ons team van security experts staat paraat met gerichte beveiligingsoplossingen voor alle lagen van jouw IT-omgeving.
 

Contacteer ons
 

Referenties