Falcon
Falcon

Gezocht: toffe en gedreven collega’s voor ons nieuw kantoor.

21.12.2022

Falcon is een ambitieus en snel groeiend ICT bedrijf met 30 jaar ervaring en is gepokt en gemazeld in de sector van industrie, handel en logistiek. Het kloppende hart van de onderneming: een team van netwerkspecialisten, business engineers en software ontwikkelaars dat tot het uiterste gaat voor zijn klanten en collegialiteit en teamspirit hoog in het vaandel draagt.  

De primaire focus is Limburg (België en Nederland) en dankzij de centrale ligging in Genk garandeert Falcon een snelle en persoonlijke service.

Kantoor van de toekomst

Het allerbeste voor onze klanten én onze medewerkers, daar draait het om bij Falcon.

Terwijl je dit leest zijn we bezig met de bouw van een nieuw kantoor. Behalve een aangename en ergonomische werkplek waar onze medewerkers zich thuis voelen, is de inrichting een weerspiegeling van de open cultuur en transparantie waar Falcon voor staat.

Work in progress, maar  op 13 februari 2023 neemt het Falcon-team haar intrek in de nieuwe kantoorruimte. Ambitieus als we zijn, zijn we op zoek naar extra medewerkers om ons toekomstig kantoor te betrekken.

Scroll verder en ontdek welke profielen we zoeken.

Falcon

Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en gedreven team? Behalve een aangename werkomgeving en toffe collega’s bieden we opleidingsmogelijkheden, een goede verloning en extra legale voordelen. Ontdek enkele van onze vacatures:

Ontdek alle vacatures

Falcon - kantoor van de toekomst

Referenties