Falcon
Falcon

IT-infrastructuur

Falcon beheert je IT-infrastructuur en installeert en onderhoudt je volledige IT-omgeving.

Ons team van experts beheert je IT-infrastructuur met snelle en goed beveiligde oplossingen en staat klaar bij eventuele problemen. We ontzorgen je ook met het beheer, de installatie en onderhoud van je volledige IT-omgeving, van hardware (pc's, printers, routers,...) tot softwarepakketten.

Onze IT-specialisten houden bovendien non-stop de vinger aan de pols van de nieuwigheden in de IT-wereld zodat jij je kan focussen op je kerntaken.

  Service management

  Als one-stop-shop ICT-partner leveren we een geïntegreerd digitaal platform dat geconnecteerd is met de buitenwereld én voldoet aan de hoogste kwaliteits- en capaciteitsnormen. Onze oplossingen voor een snelle, beveiligde en toekomstgerichte infrastructuur:

  Incident management

  • Dankzij 24/7 monitoring zorgen we ervoor dat je IT-systemen ononderbroken blijven werken en minimaliseren we de impact op je core business bij incidenten.
  • We zijn permanent bereikbaar tijdens de kantooruren (telefonisch, per e-mail of via onze support-portal) en bieden ondersteuning op locatie indien gewenst.

  Monitoring

  • We monitoren je IT-systemen om problemen op te sporen en op te lossen nog voor de gevolgen zichtbaar worden. 
  • We creëren een vlotte en efficiënte omgeving voor je medewerkers én vermijden economische schade door downtime.

  VoIP

  • Voice over IP zorgt voor een optimale bereikbaarheid voor je klanten en stelt je medewerkers in staat locatie onafhankelijk te werken.
  Falcon Service management

  Asset management

  Van hardware (pc's, printers, routers,...) tot softwarepakketten: Falcon beheert je volledige IT-omgeving en zorgt voor de installatie en het onderhoud ervan. We ondersteunen en implementeren ook hardware die niet door ons wordt geleverd. Alle IT-gerelateerde hardware kopen we zelf aan, hetgeen kostenefficiënt is voor jouw onderneming (snellere uitrol en makkelijke beheersbaarheid).

  Hardware

  • Standaard IT-materiaal kan via Falcon tegen een voordelig tarief aangekocht worden.
  • We zorgen o.a. voor de installatie van printers (Konica Minolta), servers, laptops, scanners, routers, firewalls, smartboards,...

  IP-camera's

  • We installeren en onderhouden IP-camera’s voor een veilige bedrijfsomgeving.
  • Dankzij een continue monitoring garanderen we een ononderbroken werking.

  Standaard software licenties

  • Alle standaard software licenties (Microsoft, Adobe, …) zijn bij ons te koop tegen een concurrentieel tarief.

  Public en private cloud omgevingen

  • Falcon bouwt, ondersteunt en optimaliseert een cloud omgeving voor jouw bedrijf en indien gewenst verbinden we je eigen servers met de cloud omgeving. 
  Falcon service management

  Ben jij op zoek naar een partner die performante oplossingen biedt voor jouw IT-infrastructuur?

  Bij Falcon geloven we in een aanpak op maat van jouw bedrijf zodat jij je op je kerntaken kan focussen. Onze experts zijn één en al oor om de mogelijkheden te bespreken. 

  Contacteer ons

  partners-falcon

  Referenties