Falcon
Falcon

Process management & IT architectuur

Falcon maakt de brug tussen je bedrijfsprocessen en IT 

IT-architectuur draait niet alleen om je hardware en je software, maar ook om de bedrijfsprocessen die ermee ondersteund worden. Het is een middel dat een brug slaat tussen je business en IT en essentieel is om nieuwe behoeftes te plannen, te ontwerpen en na te komen. De kracht van je organisatie zit in de gekozen technologie en de ruggengraat van deze technologie is de architectuur.

Onze experts brengen samenhang in jouw processen en applicaties, op basis van de verwachtingen van jouw onderneming vanuit een langetermijnperspectief.

De voordelen voor jouw organisatie?

  • Verwerf meer inzicht en overzicht in je bedrijfsprocessen 
  • Versnel het digitale transformatieproces met agile en efficiënte mogelijkheden
  • Neem doeltreffender strategische beslissingen met nauwkeurige rapportage en efficiënte ​​analyse van de operationele processen
  • Beperk de risico's en speel er sneller op in bij de transformatie van je onderneming
Falcon

Onze oplossingen om meer inzicht en structuur te krijgen in het IT-beleid van je onderneming:

Business process management

Onze IT-experts maken samen met je team een analyse van de operationele processen van jouw onderneming en brengen deze in kaart. Vervolgens evalueren en optimaliseren we de processen om je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Zo ontwikkelt Falcon in samenspraak met jouw team de digitale strategie. We kijken samen welke technologische toepassingen we kunnen implementeren in de bestaande (en toekomstige) bedrijfsprocessen om de algemene prestaties van je organisatie te verbeteren. 

Door middel van software implementaties en/of maatwerk zorgt Falcon voor een efficiëntere en effectievere ICT-omgeving.


Rapportage

Zit jouw organisatie ook verveeld met verschillende IT-systemen die allemaal data genereren? Onze IT-experts maken je het leven graag gemakkelijker met een overzicht van alle beschikbare data en de daaraan gekoppelde inzichten die jouw onderneming nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen.

Deze data en inzichtelijke informatie stellen we ter beschikking in toegankelijke dashboards waarmee jij gedetailleerde rapporten kan genereren, helemaal op maat van je behoeften. 

De analyse van de gegenereerde data helpt je de bottlenecks in je processen te achterhalen en  hierop te anticiperen. Het helpt je onderneming bovendien ook om vooruit te denken.

Indien gewenst zorgt Falcon voor het genereren van de rapporten. 


Applicatiearchitectuur

Je applicatiearchitectuur bestaat uit de samenhang van applicaties en informatiesystemen binnen je onderneming. Dit gaat niet alleen over alle operationele applicaties, maar ook over koppelingen en verbindingen met interne en/of externe systemen. Deze systemen en applicaties vormen samen het applicatielandschap van je business en dragen bij aan het ondersteunen van je bedrijfsprocessen.

De applicatiearchitectuur moet future-proof zijn en op maat van jouw business. Door middel van een grondige analyse kijkt Falcon naar de informatiestromen, specificaties en mogelijkheden die er zijn. Op basis van deze resultaten maken we een ontwerp dat dient als blueprint voor het applicatie- en infrastructuur landschap.

Falcon zorgt ervoor dat de verschillende applicaties op een logische manier samenwerken, dat de master data op een efficiënte manier in de systemen beheerd kunnen worden en controleert de consistentie van de masterdata.

Ben jij op zoek naar een partner die de brug maakt tussen je bedrijfsprocessen en IT?

Bij Falcon geloven we in een aanpak op maat van jouw bedrijf zodat jij je op je kerntaken kan focussen. Onze experts zijn één en al oor om de mogelijkheden te bespreken. 

Contacteer ons

Falcon

Referenties