Falcon
Falcon

MAATWERK

Falcon helpt jouw organisatie efficiënter te ondernemen met oplossingen op maat.

Veel bedrijven baseren hun processen op verouderde systemen of op een applicatielandschap dat niet optimaal samenwerkt waardoor bepaalde processen vaak inefficiënt en minder gebruiksvriendelijk zijn. Dit brengt onnodig handmatig werk met zich mee en zorgt ervoor dat bepaalde informatie niet beschikbaar is.

Falcon helpt jouw organisatie efficiënter te ondernemen met het beschrijven van de business processen en het opzetten van de juiste applicatie architectuur.

Gebruiksvriendelijke en onderscheidende software op maat

Indien de standaard software niet volledig voldoet aan de gestelde eisen of inefficiëntie veroorzaakt binnen je organisatie, bieden we met op maat geschreven software een oplossing. Met behulp van maatwerk zorgen wij voor gebruiksvriendelijke en onderscheidende software voor diverse taken zoals:

  • Integraties tussen de verschillende applicaties
  • Het automatiseren van tijdrovende en repeterende taken
  • Gestructureerde dataoverdracht tussen je verschillende applicaties
  • Het beschikbaar stellen van specifieke bedrijfsdata voor je klanten door middel van  web api’s

Door middel van onze agile aanpak en door zoveel mogelijk gebruik te maken van standaard componenten ontwikkelt Falcon maatwerkoplossingen met een interessante ROI voor jouw bedrijf.

Wij ontwikkelen met moderne technologieën zowel on-premise als in de cloud, responsive en mobiel.

Ben jij op zoek naar maatwerkoplossingen om je bedrijfsprocessen te ondersteunen?

Bij Falcon geloven we in een aanpak op maat van jouw organisatie zodat jij je op je kerntaken kan focussen. Onze experts zijn één en al oor om de mogelijkheden te bespreken. 

Contacteer ons

Falcon

Referenties